Общи условия за поръчка PDF Печат Е-поща

Условия и гаранции

1. Поръчка и защита на лични данни.

За Вашата поръчка се изискват валидни лични данни. Те са необходими за изготвяне на документа за плащане и изпращане на стоките към Вас. Продавачът не носи отговорност за проблеми възникнали в резултат на непълни или неверни данни, особено в случай че не е посочен телефонен номер. Всички лични данни се считат за конфиденциални и не се предоставят на трети лица.

2.  Потвърждение на поръчката

Поръчките се приемат в рамките на 24 часа, потвърждението на поръчката, както и информацията за изпратените стоки, се получава по електронната поща. За да потвърдим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас по телефона.

3. Отказване на поръчка.

Всяка поръчка може да бъде отказана в рамките на 12 часа чрез изпращане на електронно писмо на адрес:  office@takrida.com Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

4. Транспорт, такси и опаковки

Поръчаните стоки се изпращат със СПИДИ , като всички разходи по изпращането са за сметка на клиента. Заплащането става чрез наложен платеж. При желание на клиента може да бъде извършено по банков път. Стоката достига до Вас в оригинална опаковка на куриерската фирма.

5. Срок на доставка

Срокът на доставка е от 2-4 работни дни. Продуктите се изпращат на следващия работен ден, след потвърдена по телефона поръчка. Ако е делник, пратката може да бъде получена от Купувача на по-следващия ден. Тази схема важи, когато в работния план на куриера не попадат почивни дни и национални празници.

6. Връщане на закупена стока.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана и с нарушен външен вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на Купувача.

7. Всички покани са разглобени, и в цената им не е включено сглобяване.

8. Цената на продуктите е крайна, и в нея не е включена услугата надписване.